Selasa, 15 Maret 2011

laugh out laugh

 (click for enlarge)

I’m not talking about anyone asses but seriously I don’t care anymore if there are someone else fucked-faking my id. Because the thing that mostly I damn hate about, is to know it shits. (YES, I’d rather to didn’t fucking knew it!)
so please I wish for a much shits do not let me know the fuck. I just don’t want to know the motherfucker question from the stranger like ‘are you really the real one? Tell me.’
Dickhead, come on… you are smarter enough to know the goddamn reality!!! Because it is pretty bored to said that i’m feeling so cool bitchy to be copycated by faker-ass. Am I so that pretty like widi? Beautiful like cinta? Or sexy like kak fahrani? Blah-ever… don’t make me so proud like a shit to heard that fucking goddamn hell answer.
And especially for the fucker faker, I’m just an ordinary freaky one, so you’d better do not freakin shit on me.


TIPS-TIPS BUAT YANG PADA KENALAN VIA DUNIA MAYA :

-         Nggak usah ngandalin account facebook. Karena udah banyak orang2 yang mahir bikin account fesbuk.
-         Kalo emang merasa lebih nyaman berteman di dunia maya, nggak usah pelihara yang namanya ‘trust & hope’.
-         Jika lo orang kepo, jangan segan-segan ajak WEBCAMAN. Nyeeeet… hello… udah ada yg namanya webcam, masi kena tipu aja lokh.
-        Lo boleh curhat serius tapi nggak usah take it too seriously. Karena yang ada di balik layar tuh bisa jadi siapa aja. Jadi anggap aja, angin berhembus kencang!!!


Dan yang mesti paling dicamkan…
“Even bestfriends can become your worse enemies.”

Intinya…. Nggak usah gampang percaya sama orang… do not give 100% free-trust. karena bahkan orang yang mungkin udah baik banget sama lo, paling lo sayang dan sekalipun ampe yang lo paling kenal dan sedarah pun bisa jadi orang yang akan sangat menyakiti lo. the fact? it is.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar